Tamanu olej



Tamanu olej

Tamanu olej se lisuje z jader plodů stromu Kalaba vejčitá (lat. Calophyllum inophyllum).

Kalaba, označovaná také jako domba nebo atí, je posvátným stromem Polynésie.

Tamanu olej vyniká specifickou vůní a tmavě zelenou barvou.

Skýtá výjimečné protizánětlivé, hojivé a analgetické účinky.

Oproti ostatním rostlinným olejům v jeho složení najdeme také pryskyřice.

Užívá se místně na nejrůznější kožní poranění, plísně, akné nebo opary. Užívá se jako ingredience ochranných a zklidňujících kožních balzámů. Jsou mu připisovány příznivé účinky při revmatické bolesti.

Další informace najdete u popisu produktu.

Připravili jsme pro vás čistý, 100% tamanu olej. Najdete ho však také v některých produktech přírodní kosmetiky.
Pupalkový olej Saloos
Pupalkový olej Born to BIO
Pupalka - dárkový balíček Weleda
Rakytníkový olej Terezia Company
Rakytníkový sirup Weleda
Rakytník - dárkový balíček Weleda
Energy Dermaton Oil
Lněný olej Country Life
Lněný olej Rinatura
Orofluido dárková sada
Ricinový olej Saloos
Ricinový olej Born to BIO
Ricinový olej Brazil Keratin
Koupelové oleje Kneipp
Comments